Öne Çıkanlar BALIĞA ALKIŞ Bursa Yıldırımspor GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ BAŞKAN YILDIRIM

Bu haber kez okundu.

Şahin: Sığınmacılar Bu Ülkeye Tehlike

Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Hemşerimiz Bekir Şahin, Zafer Partisi İl Başkanı Onur Omrak, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Zafer Partisi Yönetimi,   Elazığ ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“SIĞINMACILAR BU ÜLKEYE TEHLİKE GETİRECEK”

Ziyarette ilk olarak Zafer Partisinin seçim çalışmaları ve sığınmacılara değinen, Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Bekir Şahin, kendi partilerinin seçim stratejileri sadece il bazında olmadığını söyleyerek, “Biz Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü esas alan tehlikelere karşı, özel ve hassas davranan bir siyasi partiyiz. Ülkemiz en büyük sorunu maalesef sığınmacılar konusudur. Elazığ’ın ismini koyarak şöyle bir şey diyebilirim ki 22 tane Elazığ büyüklüğünde nüfusa sahip bir sığınmacıdan bahsediyoruz. 13 milyon sığınmacının bu ülkeye getirebileceği tehlikenin artık gerçekten farkına varmalıyız.” Dedi.

“TÜRKİYE'Yİ EKONOMİK OLARAK RAHATLIĞA KAVUŞTURACAK SİSTEM”

Sözlerine devam eden, Başkan Şahin, 2023 seçimlerinde İktidarın başına gelirlerse yapacakları ilk projenin sığınmacıları Türkiye’den göndereceklerinin vurgusunu yaparak; “İnsanlar bazen Zafer Partisine başka projeniz yok mu sorusunu soruyorlar, Türkiye’nin en büyük projesi Ekonomidir. Ekonominin %60 Suriyelilere bağlıdır. Şimdi 13 milyon sığınmacıları gönderdiğimiz zaman, fiyatlarda ciddi bir şekilde düşüş olacaktır, bu da Ekonomiye yansıyacaktır.  O yüzden biz öncelik projelerden başlıyoruz. Birincisi sığınmacı projesi, bu sığınmacıları ise iktidarın başına geldiğimizde 1 yıl içerisinde bütün sığınmacıları geri göndereceğiz. Vatandaşlık verilenler dahil. Buna göre de Türkiye yi Ekonomik olarak rahatlığa kavuşturacak sistemi başlatmış olacağız” diye konuştu.

“ELAZIĞ’ KÜLTÜRÜ YOK EDİLMİŞ”

Elazığ’da karamsar bir tablo gördüğünü aktaran Başkan Şahin; “Elazığ’ kültürü yok edilmiş, bir milleti yok etmek istiyorsanız, bu milletin kültürünü yok ederek başlamanız gerekiyor. Halk bunu görmüyor maalesef, görmesi de mümkün değil, bu ülkenin sorunlarını aylarca konuşabiliriz, ama çözüm ise sadece bir tanedir. Bu çözümde Atatürk çizgisini Türk milliyetçileri sadece bu ülkeye yönetmesidir. İkinci bir çözüm yoktur. Bunu başarmak zorundayız, insanların takım tutar gibi siyasi bir parti tutmayı bırakıp gerçekten bu ülke için endişe eden, parmağını değil vücudunu taşın altına koyabilecek, siyaseti çok iyi bilen insanların bu ülkeyi yönetmesi gerekiyor. Ahbap çavuş ilişkisini bir kenara bırakması gerekiyor.” Dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN SÖZÜNÜ CIMBIZLAMASINLAR”

Başkan Şahin, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Seçim yaşı 12’ye düşürülsün, sözlerine değinerek; “Genel Başkanımız gençlerin Zafer Partisine olan ilgisini anlatmaya çalışırken, yani 12 yaşındaki gençlerin bile çok ciddi ilgi duyduğunu anlatmaya çalışıyor. Şunu da söyleyebilirim ki bizim Genel Başkanımız, Dünyada siyaset stratejisini, en iyi bilen insanlardan birisidir. Ben kendi açımdan şunu söylüyordum ilk Ortadoğu projesini benim kadar bilen yoktur. Sonra Genel Başkanımız ile yakın çalışmaya başladığım da çıraklıktan kalfalığa yeni terfi etmiş biri olarak konumlandırdım. Sayın Genel Başkanımızın bir konuşma içerisinde bir sözünü cımbızlayıp, kamuoyuna sürmek yakışı kalmaz” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN “YENİ ASGARİ ÜCRETİN BİR KATKISI OLMAYACAKTIR”

Son olarak Asgari ücretin 8.500 olmasının açlık sınırından altında olduğunu belirten, Başkan Şahin, “Asgari ücret açıklandı söylenen rakam açlık sınırının altında olan bir rakamdır, bu rakam ile Türkiye refaha kavuşmaz asgari ücret 15 bin olsa dahi yine Türkiye düzelmez.  Bunun düzelebilmesi için tüketim ekonomisinden vazgeçip üretim ekonomisine geçmemiz lazım, çünkü yok olan bir ekonomiden bahsediyoruz. Ben 25 yıl önce Elazığ’dan çıktığımda Elazığ ekonomik olarak iyi yerdeydi tarım ve hayvancılıkta Elazığ’ın ciddi bir Ekonomik gücü vardı, şuan ben o gücün %20’sini dahi göremiyorum, asgari ücretin ne kadar olmasının benim için hiçbir önemi yok. Bizlerin mutlak süreçte hiç vakit kaybetmeden üretime geçmemiz gerekiyor. Asgari ücret açıklanır açıklanmaz birçok ürüne zam geldi, insanların alım gücü yoktu, şuan hepten yok oldu. O yüzden asgari ücretin bir katkısı olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

BAŞKAN OMRAK “2023 SEÇİMLERİNDE BARAJI GEÇECEĞİZ”

Ziyarette Zafer Partisi İl Başkanı Onur Omrak ise,  2023 seçimlerde Zafer Partisinin barajı geçeceğinin altını çizerek; “Zafer Partisinin Türkiye genelinde yapılan anketlerin oy oranlarının 8.2 çıktı, tabi bu düşebilir de yükselebilir de, ama sonuç ne olursa olsun barajı geçeceğimize inanıyoruz, Genel Başkanımızın Mansur Yavaş çıkışı ile sığınmacılar çıkışı ile oy oranlarımız çok fazla arttı. Belli bir süre sonra tekrar düşmeye başladı, aslında bunu çizgide tutmamız gerekiyor bunun içinde seçime daha 6 ay var bu süreç içeresinde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Partimizi yakından takip edenler tamamen partimizin politikalarını çok doğru buluyorlar. Çevrelerindekilerinde ikna etmeye çalışıyorlar” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol