Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

SAKAT FUTBOLCULARDAN SEVİNDİRİCİ HABER

Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 6. Haftası’nda deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşı karşıya gelecek.  Saat 19:00’da başlayacak müsabakaya Yeni Ordu Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bu maçın hazırlıklarına devam eden Bordo-Beyazlı ekipte kaleci Hakan Canbazoğlu ve İzzet Topatar’ın durumu teknik heyetin yüzünü güldürdü.

HAKAN CAMBAZOĞLU OYNAYACAK

Çatalcaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak ikinci yarıda oyuna devam edemeyen tecrübeli kaleci Hakan Canbazoğlu’nun ayağında oluşan ödemin giderildiği ve takımla antrenmanlara çıktığı, teknik direktör Ramazan Çelik’in şans tanıması halinde 52 Orduspor FK maçında kalede olacağı öğrenildi. Yine kasık ağrıları devam eden İzzet Topatar ile Recep Yurdakul’un da tedavilerine devam edildiği ve 6. hafta maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

Ağrı 1970 Spor maçında ayağını burkan, Çatalcaspor maçında sahada olamayan kaptan Yiğitcan Erdoğan’ın, 52 Orduspor maçında da forma giyemeyeceği Entegre Solar Elazığspor sağlık heyetince bildirildi.

Sakatlar ile ilgili konuşan Entegre Solar Elazığspor Sportif Direktörü Alattin Tutaş yaptığı açıklamada; “Çatalcaspor Maçında sakatlık problemi yaşayan Hakan ve İzzet’in yapılan taktiklerinde sıkıntı verecek bir olumsuzluk tespit edilmedi. Her iki oyuncumuzu tedbir amaçlı olarak dinlendiriyoruz. Bugün yapılacak olan idmanda her iki oyuncu da takımla çalışacaklar. Hafta sonunda oynayacağımız 52 Orduspor FK. Maçında bu iki isim takımda ki yerini alarak arkadaşları ile birlikte takımın başarısı için mücadele verecekler” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol