Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

“Şehrimize Doping Etkisi Yaratacak!”

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, eski sebze halinin yerine yapılacak yaşam alanı ile ilgili gerçekleşen yeni gelişmeler üzerine açıklamalarda bulundu. Başkan Kangal yaptığı açıklamada yılan hikayesine dönen alanın çözüme kavuşturulduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. 

GÜZEL YATIRIM HABERLERİNİ ALIYORUZ

Başkan Kangal: “Bölgemizde ve şehrimizde yaşanan üzücü afetlerden sonra şehrimizle alakalı güzel yatırım haberlerini alıyoruz. Uzun zamandır yılan hikâyesine dönen eski sebze halinin yerinde yapılması planlanan alışveriş merkezi ve üzerine yapılacak diğer yapıların inşası, yatırımcı firma tarafından çeşitli sebeplerle bekletilmişti. Şehrin ana geçiş güzergâhı ve yoğun yaşam alanlarının olduğu bu bölgede mevcut hali ile gerek görsellik gerekse güvenlik anlamında birçok sıkıntıyı barındıran bu alan bir türlü çözüme kavuşturulamamıştı.” Dedi.

ŞEHRİMİZE DOPİNG ETKİSİ YARATACAK

“Aldığımız bir güzel haberle yatırımcı firmanın yeniden birtakım resmi işlemleri gerçekleştirip yakın zamanda kadim şehir Elâzığ’ımızın gözde yerlerinden biri olan bu alanın Elâzığ halkımıza kazandırılacağını büyük bir heyecanla öğrenmiş bulunmaktayız.” diyen Başkan Kangal;  “Bu büyük yatırımın yapılması, tam da ekonomik açıdan bitme noktasına gelmiş şehrimize doping etkisi yaratacak, birçok sektöre fayda sağlayıp, yeni istihdamlar oluşturacaktır. Tüm hemşerilerimizin sevinçle karşılayacağı bu gelişmenin memleketimize hayırlı olmasını, yatırımcı firma ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarak, bu güzel şehre bir çivi dahi çakan herkesin yanında olduğumuzu buradan tekrardan hatırlatmak isteriz. Bölgenin en büyük cazibe merkezi olabilecek bir potansiyele sahip şehrimizdeki her türlü sıkıntının üstesinden hep birlikte geleceğimizi unutmadan yeni güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni ediyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol