Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ŞEKERDAĞ’DAN,  KOCA'YA ZİYARET

Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“SEÇİMDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Aday olma nedenlerinin başında geçmişte kazanılan yönetimsel tecrübeleri ile şehrin ekonomik yönden gelişmesine katkı sunmak olduğunu aktaran başkan adayı Ali Şekerdağ, “Seçim çalışmaları güzel gidiyor. Zamanımız daraldı. Seçimlere kısa bir süre kaldı.  İş dünyamızı geziyoruz hepsiyle istişare halindeyiz. Ekip arkadaşlarımız mükemmel bir performans göstererek çalışıyorlar. Gördüğümüz tabloda, seçimden başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Elazığ Ticaret Odası ilin sanayisinin, ticaretinin en önemli itibarlı kurumudur. Bu kuruma yakışan bir duruşu göstermek için arkadaşlarımızla birlikte göstermek için tüm çabayı sarf ediyoruz. Elazığ’ın özlediği tabloyu inşallah ortaya koyacağız. Geçmiş dönemde bu görevi iki kere yaptım. 6 kere seçimi kazandım inşallah yine seçimi kazanacağız.“ dedi.

“GEÇMİŞTE GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSIN DAHA FAZLASINI GÖSTERECEĞİZ”

Elazığ TSO seçimleri için gezilerini sürdüren başkan adayı Ali Şekerdağ, yeni projeleri kısa sürede hayata geçireceklerini ifade ederek; “İş dünyasının talepleri, basınımızın talepleri olsun hepsini dikkate alıyoruz. Geldiğimiz zaman geçmişte gösterdiğimiz performansın daha fazlasını göstereceğiz. Gerek proje bazında, gerek istişare bazında, gerek STK’ları birleştirme bazında Elazığ’ın bütün konularını masaya yatırarak sorunlara çözüm getirme gayreti içinde olacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum çünkü geçmişte yaptık. Elazığ’ın önemli konularda hassasiyeti var. Bunlardan biri Maden altın rezervi, Harput’un turizme kazandırılması , Uluova, Kuzova projeleri yavaş ilerliyor onları bir an önce bitirip tarımın harekete geçmesi büyük bir ivme kazandırır. Göreve geldiğimizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan randevu talep etmesini rica edeceğiz. Sonrasında ise Cumhurbaşkanımıza, STK’larımızla birlikte gidip Elazığ’ın hassasiyetlerini, anlatacağız. Sonuç alacağımıza da inanıyorum .” ifadelerini kullandı.  Genel Yayın Yönetmenimiz  M.Nafiz Koca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ali Şekerdağ ve ekibine başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol