Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

ŞEREF MALKOÇ ELAZIĞ’A GELİYOR

Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde günü konferansa katılmak üzere Elazığ’a geliyor. Ombudsman Şeref Malkoç Elazığ ziyareti kapsamında; vali, belediye başkanı, rektör, muhtarlar, STK temsilcileri ile görüşmeler yapacak ve halkın sorunlarını yerinde dinleyecek.

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve Kamu Denetçilerinden oluşan KDK Heyeti, “Ombudsman Halkla Buluşuyor’’ programı çerçevesinde 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde Elazığ’da halkla buluşacağı bildirildi.

Başdenetçi Şeref Malkoç ve heyeti; vali, belediye başkanı, rektör, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, baro başkanı, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Başdenetçi Şeref Malkoç ve Kamu Denetçileri, ilk olarak 23 Kasım Çarşamba günü basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek. Ombudsman Şeref Malkoç, daha sonra Elazığ Fırat Üniversitesi öğrencilerine “Türkiye’de Hak Arama Mekanizmaları ve Ombudsmanlık” başlıklı konferans verecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol