Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu haber kez okundu.

ŞERİFOĞULLARI, YAPIMI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Şerifoğulları,” şehrimizi daha da güzelleştirmek için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kent genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Şerifoğulları bu kapsamda Malatya Yolunda yapımı devam eden çevre düzenlemesi ve onarım çalışmalarını ve Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkilerden gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.

Başkan Şerifoğulları daha sonra, “ Ticaret Doğduğu Sokaklara Geri Dönüyor" projesi kapsamında Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü’nde "Sokak Sağlıklaştırma" projesinin devam eden çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Yapmış olduğu incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunan Şahin Şerifoğulları, Şehrimizi daha da güzelleştirmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Malatya yolunda yapımı devam eden; park alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, ağaçlandırma, aydınlatma çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunduk.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol