Öne Çıkanlar 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

“Seyircisiz” Başlıyoruz

Geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan Karşıyaka maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Elazığspor, yeni sezonun ilk iç saha maçı olan Pazarspor müsabakasını seyircisiz oynayacak.


Elazığspor kulübü, geçtiğimiz sezon aldığı cezayı yeni sezonda tamamlayacak.

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Elazığ Atatürk stadyumunda oynanan ve Elazığspor’un sahadan puansız ayrıldığı Karşıyaka maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bu eylemini aynı sezon içerisinde 6. Kez tekrarlayan Elazığspor 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Elazığspor kulübü ayrıca 5.250 TL de para cezasına çarptırılmıştı.

Bu ceza doğrultusunda bordo beyazlı takımımız Elazığspor, 2023-2024 sezonunun ilk iç saha maçı olan Pazarspor müsabakasını seyircisinden mahrum olarak oynayacak.

17 Eylül’de saati henüz belli olmayan müsabakada Elazığspor taraftarları maçta yerini alamazlarken, rakip takımın seyircisi ise tribündeki yerini alabilecek. SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol