Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor elazığ haber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı

Bu haber kez okundu.

SIRT SIRTA VERİP ALACAKAYA’YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Seçim programları kapsamında dur durak bilmeden çalışan Başkan Yaşlı, ilçe halkıyla kucaklaşıyor. 
Her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelip onların dertlerine ortak olan, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onların sıkıntılarını gideren Alacakaya Belediye Başkanı, Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

“GÜNEŞLİ HAVAYI FIRSAT BİLDİK”

Yaşlı; “ Bugün ki durağımız her zaman olduğu gibi bugün de ilçe halkım oldu. Güzel ve güneşli havayı fırsat bilerek, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Onlarla bir araya gelip talep ve çözüm önerilerini almak bizleri mutlu ediyor. Alacakaya’yı eskisinden daha güzel hale getirebilmek adına ilçe halkımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağız. 

“SIRT SIRTA VERİP ALACAKAYA’YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Onlar söyleyecek, belediye olarak bizler yapacağız. Bizler biriz, tekiz. Bizleri gördüklerinde onların yüzündeki tebessüme tanıklık etmek mükemmel bir his. Ne mutlu bize ki onlara böyle bir duyguyu yaşatıyoruz. Beni sevgisiyle kucaklayan ilçe halkıma teşekkür ediyorum. Onlar da benim yüzümdeki gülümsemenin sebebi. Tüm Alacakayalı’lar olarak sırt sırta verip ilçemizi şaha kaldıracağız. Bu sebeple 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere her daim hazırız ve Alacakaya için kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol