Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

SON ÜÇ GÜN

Maden İlçesinde tesbit edilen maden sahası ile ilgili yapılacak olan ihaleye girmek üzere Elazığ Tso Öncülüğünde kurulacak olan ELAZIĞ GİRİŞİM GRUBU adlı şirkete ortaklık ön talepleri 18.Mart tarihine kadar Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda alınmaya devam edilecek.

Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim Grubu tarafından Elazığ’ın Maden İlçesindeki maden sahası ile ilgili ön talep toplanması işlemlerine 16.Şubat Çarşamba günü başlanmıştı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası 2. Katında oluşturulan başvuru masalarına bu oluşumun içerisinde ortak olarak yer almak isteyen, Holding, şirketler, yatırımcılar ve vatandaşlarımız müracaat etmeye devam ediyor.

En düşük hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, Elazığ TSO Proje Koordinatörü Osman Seçgin ve Elazığ TSO Özel Kalem Müdürü Yunus Üstündağ tarafından alınacak ön talep başvuruları 18 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.

Ortaklık ön talepleri ayrıca www.elazigtso.org.tr adresindende yapılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
SON ÜÇ GÜN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol