Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Tarihe Ev Sahipliği Yapacak!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığspor’un merakla beklenen Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu açılışı için gün sayıyor. Bu hafta sonu oynanacak Karaköprü Belediyespor maçı ile açılacak olan stadyum tarihe ev sahipliği yapacak.

Yapımına 2019 yılında başlanan Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nun açılmasına artık sayılı günler kaldı. Sporseverlerin ve özellikle Bordo-Beyazlı taraftarların merakla beklediği ve büyük heyecan duyduğu stadyum, TFF 3. Lig’in 32. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Elazığspor’un, Ş.Urfa Temsilcisi Karaköprü Belediyespor’u konuk edeceği maçla kapılarını açacak. 

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. Haftası’nda, K. Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. Yapımına 2019 yılında başlanan ve son rötuşları bu hafta içinde tamamlanan Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nda ilk düdük sesi Pazar günü duyulacak.
Entegre Solar Elazığspor – K. Karaköprü Belediyespor maçının başlama saati ise 15.00 olarak belirlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver tarafından satın alınan 18.500 biletin tamamı maç günü taraftarlara ücretsiz dağıtılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol