Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Tartışma Yarattı!

Zincir markette satılan çorap sosyal medyada tartışma konusu oldu. Üzerinde Arapça harfler olan çorap, bazı kullanıcılar tarafından "Kur'an-ı Kerim harfleri" olduğu gerekçesiyle eleştirilirken, bazı kullanıcılar Arapça harflerin kutsallaştırılmaması gerektiğini savundu.

Çorabın üzerinde Arapça harfler bulunan desenlerin, bazı kullanıcılar tarafından "Kur'an-ı Kerim harfleri" olarak yorumlandı ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

Eleştiriler, Arapça harflerin kutsal kabul edilen Kur'an-ı Kerim'in harfleri olduğu gerekçesiyle dile getirildi. Bu kullanıcılar, bu tür harflerin giysilere basit bir şekilde kullanılmaması gerektiğini savunarak çorabın saygısızlık olduğunu ifade ettiler.

Yapılan "Bu çorabı yapan, bu çorabı satan, bu çorabın reklamını yapan,kim varsa, Allah'ın, meleklerin ,peygamberlerin, müminlerin, laneti onların üzerine olsun." yorumları ise dikkat çekti.

Bazı kullanıcılar ise Arapça harflerin kutsallaştırılmaması gerektiğini ve herhangi bir şekilde kullanılmasının sorun teşkil etmediğini savundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol