Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Tecrübe Kazanıyoruz

Polat; geçtiğimiz hafta sonu Sivas ilinde gerçekleşen Parkur branşının 1. Etap Türkiye Şampiyonasına Elâzığ olarak 10 sporcu ve 2 antrenör ile katılım sağladıklarını dile getirdi.

Geçekleşen yarışmaya 27 ilden toplamda 300 sporcunun katıldığını ifade eden Polat; ‘’Türkiye Cimnastik Federasyonu yeni bir branşı olan Parkur alanında ilkini gerçekleştirdiği 1. Etap Türkiye Şampiyonasına ilimizden 10 sporcu, 2 antrenör ve ben kafile başkanı olarak katıldık. Yarışmada Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler olmak üzere 5 kategoride hem kız hem de erkek olmak üzere 27 ilden toplamda 300 sporcu katıldık. 2 gün süren yarışmalara bizler de ilk kez katıldık. 2 erkek 8 kız evladımızla ilimizi en iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. 300 sporcu içinde ilk üçe giremedik ama evlatlarımızın hevesi ve azmi beni ve hocalarımızı sevindirdi. Bizler her yarışmada ve müsabakada kendimize ders çıkartıp eksiklerimizin analizini yapıyoruz. 2. Etap yarışması yaklaşık 2 ya da 3 ay sonra yapılacak. 2. Etapta daha etkili bir sporcu topluluğu ile ses getireceğiz’’ dedi.

BİR ORGANİZEYİ ELAZIĞ’A GETİRECEĞİZ

Polat; Türkiye Cimnastik Federasyonunun geniş katılımlı bir organizasyonun Elazığ’a alınması konusunda gerekli çalışmaların yapıldığı müjdesini verdi.

Polat; ‘’Sivas ilinde 27 ilden toplam 300 sporcunun katılımı ile Türkiye Şampiyonası 1. Etap Parkur Yarışmaları gerçekleşti. Bizlerde bu yarışmaya 10 sporcu ile katıldık. Yarışma öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in onayı ve bilgisi dahilinde Federasyon As Başkanımız ve Parkur branşı sorumlusu Prof. Dr. Hasan Birol Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdim. Görüşmede 2. Etap yarışmanın Elazığ’a alınması için ısrarcı olduk fakat daha önceden verilen bir sözün olduğunu ve 2. Etap’ın Mardin iline alındığını bana ifade etti. Hemen 3. Etap yarışması için de ön bir başvuruda bulundum ve bu organizenin ilimizde yapılması hususunda söz aldık. İlimizde tesis anlamında sıkıntı yaşamadığımızı ve bu denli geniş kapsamlı bir organizenin üstesinden gelebileceğimizi Hasan Birol Yalçın başkanımıza ilettim. Kendisinin de böylesi bir talepten memnun olup Suat Çelen başkanımıza ileteceğini söyledi. Ayrıca yarışma sonrasında Spor Şube Müdürümüz Alaattin Özdemir’de bizzat telefonla bir görüşme yaparak 3. Etap yarışmasının Elazığ’a alınması için girişimde bulundu’’ dedi.

Polat, ayrıca yeni branş olan Parkur alanında iddialı iller arasına hem sporcu hem de antrenör olarak adımızı yazmak arzusu içerisinde olduklarını vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol