Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

TEKNOFEST’TE 13 TAKIM FİNALE YÜKSELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Teknoloji Takımları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde finale kaldı.

 39 farklı kategorinin yer aldığı teknoloji yarışmalarında 600 bine yakın yarışmacının arasından finalist olan Fırat Üniversitesi öğrencileri, bütün Elazığlıları gururlandırdı.

GENÇ YETENEKLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destek verdiği gençler ise; Fırat Üniversitesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, TEKNOFEST finaline adını yazdırarak büyük başarılara imza attılar.

Performanslarıyla göz dolduran gençler, çalışma sürecinde kendilerine her türlü imkânı sağlayan Başkan Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu yıl beşincisi düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ yarışmalarında Elazığ’ı gururlandıran bütün gençleri tebrik eden Başkan Şerifoğulları, ülkemizi bilim ve teknoloji alanlarında bir adım öteye taşıyarak geleceğe dair umutlarımızı artıran bütün organizasyonlarda en önde olacaklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol