Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

"Teröre Geçit Vermeyiz!"

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Teröre karşı çok net tutum sergilediklerini belirten Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, "Biz, teröre de geçit vermeyiz, kutsallarımızla oynanmasına da müsaade etmeyiz." dedi.

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, seçim sonuçlarına ve 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimi için gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Kangal, 28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için ellerinden geleni yaptıklarını ve sonuna kadar çalışacaklarını söyledi.

ÖNEMLİ BİR YOL AYRIMINDAYIZ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve kendilerinin kazanması durumunda zenginliğin geleceğini belirten Başkan Kangal, mevcut iktidarın devam etmesi halinde hiç bir şeyin iyiye gitmeyeceğini söyledi. Başkan Kangal, Türkiye’nin en önemli yol ayrımlarının birinin önünde durduğuna vurgu yaparak, “Vereceğiniz karar torunlarımızın hayatını belirleyecek.” dedi.  

"YÜKSEK KATILIMLI BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK"

14 Mayıs seçimlerinde ülke olarak güçlü bir demokrasi görüntüsü vererek, yüksek katılımlı bir seçim süreci yaşandığını söylen Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, "Seçimler demokratik olgunluk içinde gerçekleşerek, öncesinde duyulan bir takım kaygıların yersiz olduğu anlaşıldı. Bu doğrultuda, demokrasi adına seçimlerde sandık başına giden, oylamaya katılan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, seçimlerin adil bir şekilde gerçekleşmesi ve millet iradesinin kesin olarak tecelli etmesi için “sandık görevlisi” olan, “sandık müşahidi” olan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum." dedi.

“MİLLETVEKİLLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Yeni seçilen 28. dönem milletvekillerini de tebrik eden Başkan Kangal, "Önümüzdeki dönemde, Elâzığ’ımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Hangi partiden olduğu fark etmeksizin tüm milletvekillerimizin Elazığ ve Türkiye için çalışmasını ve güzel işlere imza atmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

“SANDIKTAN ÇIKAN SONUÇ, BEKLENEN BİR DURUM DEĞİLDİ”

İktidar olmak ve Türkiye'yi hayallerine kavuşturmak için gayretle çalışmalarının devam ettiklerini dile getiren Başkan Kangal, "Millet İttifakı bileşenleri ile birlikte girmiş olduğumuz seçimlerde hep birlikte büyük bir emek vererek milletimizin huzuruna çıktık. Sandıktan çıkan sonuç tabiki bizler için çok da beklenen bir durum değildi. Ancak ikinci tura uzayacağına dair analizlerimiz de mevcut olduğundan, seçimin ertesi gününde tüm ittifak teşkilatları olarak duraksamadan çalışmalarımıza devam ettik.  Milletimizin umudunu korumak, değişimi sağlamak ve herkesin arzu ettiği Türkiye hayaline ulaşmak için son saate kadar elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." İfadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ BİR SİNERJİ OLUŞTURDUK”

Başkan Kangal,  Deva Partisi’ni kurarken iktidar olma hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, "Aynı politikalar üzerinde uzlaştığımız ittifak partileriyle güçlü bir sinerji oluşturduk.Ülkeyi yönetmek için şu andaki iktidardan çok daha fazla hazırlık yaptık ve kadrolarımızla beraber çok kısa sürede işleri düzelteceğimize dair taahhütte bulunduk." dedi.

28 MAYIS'TA İKİ SEÇENEK VAR”

Seçmenlere seslenen Başkan Kangal, "28 Mayıs’ta önümüzde iki seçenek olacak. Sayın Kılıçdaroğlu kazandığında, yani biz kazandığımızda, zenginlik gelecek, özgürlük gelecek, adalet gelecek. Bunun için de nasıl çalışacağımızı, neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Tüm bunların reçetesini yazılı taahhütler olarak bir kaç ay öncesinde ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metnimizde’ açıklamıştık." diye konuştu.

“SAYIN ERDOĞAN KAZANDIĞINDA, HİÇBİR ŞEY İYİYE GİTMEYECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda ülkenin neler yaşayacağı hakkında ki düşüncelerinden bahseden Başkan Kangal; "Cumhur İttifakının milletimize çözüm olarak sunabileceği yeterli olabilecek gerçekçi ve somut  vaadleri bulunmamakta. Aziz milletimiz bilsin ki, Sayın Erdoğan kazandığında, hiçbir şey iyiye gitmeyecek. Örneklerini uzun zamandır yaşadığımız üzere inanın daha da kötüye gidiş olacak. Bu iş böyle giderse ekonomide çok büyük bir çöküş geliyor. Sayın Erdoğan iş başında olduğu sürece bu ülkede yoksulluk daha da artacak, döviz kuru patlayacak, enflasyon yüksek gitmeye devam edecek. Yeniden görev başında olmaya devam ederlerse, plansız programsız işler yapacakları çok aşikâr. Seçimlerden sonra hepimiz kara kışın ortasında kalacağız ve Türkiye en fakir günlerini yaşayacak." dedi.

MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR

"Erdoğan’ın kazanması zam yağmuru demektir." diye konuşan Başkan Kangal, "Dövizde karaborsa demektir. Çocukların et, tavuk, peynir yiyememesi demektir. Kıtlık ve kuyruk demektir. Erdoğan’ın kazanması; ulusal birliğimizin, ekonomik bağımsızlığımızın tehdit altına girmesi demektir. Bu bir milli güvenlik meselesidir. Ülke her geçen gün daha da içine kapanacak, yoksulluk daha da artacak." İfadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZIN HAYATI GİTTİKÇE ZORLAŞACAK

Vatandaşın hayatının gittikçe zorlaşacağını söyleyen Başkan Kangal, "Gelir dağılımındaki adaletsizlik öyle büyüyecek ki daha da zenginleşen küçük bir grup, ülkenin geri kalanının üstüne basa basa yükselecek. Alnının teriyle, bileğinin gücüyle geçinen vatandaşlarımızın hayatı gittikçe zorlaşacak." dedi.

“HER BİRİMİZ FAİZ YÜKÜYLE DAHA DA FAKİRLEŞİYORUZ"

Mevcut iktidarın devam etmesi halinde ekonomide yaşanacak düşüncelerini anlatan Başkan Kangal, "Bugünkü iktidar, devlet bütçesinden tarihin en yüksek faizini ödeyen iktidar oldu. 2018’de Erdoğan tek imzayla ülkeyi yönetmeyi başladığı yıl ödenen faiz 74 Milyar TL. Bu yıl bütçeye koydukları ise 565 milyar TL. Bankalar kredi vermeyi neredeyse tamamen durdurdu. Kredi alabilenlerin ödediği faiz ise %35, %40, %50… Her birimiz bu faiz yüküyle daha da fakirleşiyoruz.  Erdoğan’ın kazanma ihtimali ülkenin iflas riskini, risk primini artırdı.  Sadece kazanma ihtimali bile ülkemizin risk priminin 700 baz puanın üzerine çıkmasına yol açtı. Risk primin artması demek, dış borç bulmakta zorlanmak demektir. Borç bulunsa bile tefeci faiziyle borçlanmak demektir. Erdoğan’ın kazanması demek, ülkemizin kaynaklarının, kendi tabirleriyle, faiz lobisi tarafından sömürülmesi demektir."dedi.

“KUTSALLARIMIZLA OYNANMASINA MÜSAADE ETMEYİZ”

Cumhur ittifakı'nın Millet İttifakı’nı terörle işbirliği yaptıklarını söylemesine ilişkin olarak da " Ekonomi kötü, herkes yoksullaştı ama biz gidersek ülke bölünür, başörtüne karışırlar diye yalan propagandayla vatandaşı maalesef aldattılar. Uyguladıkları sosyal medya teknikleri, troll orduları, video kesip biçmeler, algı operasyonları… Bunların tamamı FETÖ ve  28 Şubat zihniyetinin kalıntılarıydı. İnsanlarımızın temiz duygularını sürekli olarak terörle ve inanç özgürlüğünü kaybetmekle korkutuyorlar. Biz, teröre de geçit vermeyiz, kutsallarımızla oynanmasına da müsade etmeyiz, kazanımlarımızı kaybetmeye de izin vermeyiz. Vatandaşlarımız bu asılsız, bu gerçek dışı propagandaya asla inanmasın." İfadelerini kullandı.

“VERECEĞİNİZ KARAR TORUNLARIMIZIN HAYATINI BELİRLEYECEK”

Türkiye'nin önemli bir yol ayrımında olduğunu kaydeden Başkan Kangal, " Artık bırakalım o partiyi, şu partiyi. Bu seçim bir parti meselesi değil artık. Milletimiz sürekli dini ve milli değerlerimizi istismar eden siyasete fırsat vermeyecektir.  Şu an Türkiye, en önemli yol ayrımlarının birinin önünde duruyor. Aziz milletimiz karar verecek ve vereceği karar, sadece benim veya sizlerin hayatlarını değil; torunlarımızın, torunlarımızın çocuklarının hayatını belirleyecek. Boş hamaset söylemlerini, içi boş lafları ,yalan iftiraları ne olur, elinizin tersiyle itin." dedi.

28 MAYIS' TA TÜRKİYE KAZANACAK

Ülkeyi özgürlükle, adaletle, zenginlikle, huzurla ve tam demokrasiyle taçlandıracaklarını vurgu yapan  Başkan Kangal, İlk seçimdeki sonuç dolayısıyla kimsenin umudu kırılmasın. Unutmayalım; 28 Mayıs’ta 86 milyon kazanacak, tüm Türkiye kazanacak, bunu biliyorum.Ülkemizi; özgürlükle, adaletle, zenginlikle, huzurla ve tam demokrasiyle taçlandıracağız. İki hafta gecikse de bahar gelecek Biz; ülkemizin gücüne ve halkımızın birlikteliğine inananıyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol