Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

TÜGVA ELAZIĞ'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) 2013 yılında Elazığ'da kurulmuştu. Kurucu Başkanlığını üstlenen Mustafa Şerifoğulları yerine, yapılan son kongrede Muhammed Sacid Ataş getirildi.

Başkan Ataş yaptığı açıklamada, "Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) bu ülkenin geleceği olan her bir genci her noktada bilimsel, teknik, sosyal v.b şekilde destekleyip, ülkesine katma değer sağlayacak pozisyona kavuşturmak için mücadele eden, Geleceğin Gençliği, Gençliğin Geleceği parolasıyla yola çıkmış milli bir mefkure hamlesidir. Heyacanlı ve gururluyuz, yeni oluşturtuğumuz yönetimimizle, gençleri anlamaya, onların dili olmaya çalışacağız. TÜGVA'nın misyonunu Elazığ'da yansıtmaya çalışacağız.  Kurucu İl Temsilciliğimizi yapmış olan Mustafa Şerifoğulları'na bayrağı bu noktaya kadar taşıdığı için, Elazığ gençliği için yüksek özveri ile çalışmalar yaptığı için şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol