Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

“Tüm esnaflarımıza aynı mesafedeyiz!”

Harput Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, esnafa verilen kredi desteklerinin devam ettiğini belirterek Mart Ayı’na kadar tüm esnaflara kredilerini vereceklerini söyledi.

Turan Kurnaz, 700 mevcut dosyanın olduğunu ve ödenecek kredi miktarının 300 Milyon TL olduğunu belirtirken; “Esnaflarımdan istediğimiz sırasıyla ödeyeceğiz bu kredileri.

Vatandaş biraz sabırsız ama neticede hükümetin vermiş olduğu karar neticesinde bu krediler en geç şubat ayının sonuna, Mart 15’e kadar tüm krediler ödenecek dolayısıyla esnafımızdan biraz daha duyarlı olmalarını rica ediyorum” dedi.

40 milyona yakın bir parayı iki günde dağıttıklarını ifade eden Kurnaz, yakın zamanda yeni bir destek daha geleceğini ifade ederek tüm esnaflara sırasıyla kredilerini ödeyeceklerini belirti.

Kurnaz, “Yukarıdan gelen plansmanlarımız 5 gün önce 40 milyon plansman geldi.

Bu 40 milyon 2 günde esnaflarımıza dağıttık.

Yine bir destek gelecek buna binaen biz sırayla 10. Ayda bekleyen bir esnafımın dosyasını ödemeyip de 12. Ayda veya 1. Ayda dosyasını veren esnafımın dosyasını ödemeyiz.

Sırasını herkes bekleyecek.

Esnaflarımızın bize güvenmelerini istiyoruz bu konuda kesinlikle bir art niyet söz konusu değildir. Hiçbir esnafımıza biz tüm esnaflarımıza aynı mesafedeyiz ki olmakta zorundayız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol