Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Tunceli TSO Heyetinden, Elazığ TSO’ya Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Alan, Tunceli TSO Başkanı Hasan Hüseyin Çoşkun’a ve heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek: “Hasan Hüseyin Başkanımız ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bizler de Hasan Hüseyin Başkanımıza, Yönetimine ve Meclisine hayırlı olsun temennilerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz. İnşallah birlikte TRB1 Bölgemizin hak ettiği noktaya gelmesi için güzel faaliyetler yapacağız.” Dedi.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, Başkanımız İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldik.

Öncelikle Başkanımıza geçirdiği operasyon nedeni ile geçmiş dileklerimizi iletiyorum. İdris Başkanımızın da dediği gibi, bölgemize olan sorumluluğumuz gereği birlikte güzel işler yapacağız inşallah. Tekrardan misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol