Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Kahramanmaraş’ta iftar yemeği verdi

6 Şubat tarihinde meydan gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan

6 Şubat tarihinde meydan gelen 11 ili etkileyen merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından bölgede insanı yardımlar devam ediyor.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi'nin Sosyal Sorumluluk Komisyonu da bölgede olan yardımlara ek olarak Oniki Şubat İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde bin kişilik iftar yemeği organize etti.

İftar programına katılan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün ki iftar yemeğine destek olan üyelerine, vatandaşlara ve organizasyonu gerçekleştiren sosyal sorumluluk komitesine teşekkürlerini ederim. Acılar ancak ve ancak paylaşılarak azalır, deprem bölgesindeki hayatın da en kısa sürede eski haline gelmesini diliyoruz” dedi.

Depremin ilk gününden beri bizzat sahada bulunarak destek olduklarını belirten Taşkın; Şuan bölgede görev yapan Elazığ Vali Yardımcımız İsmail Alsancak Bey ve ekibine, hemşehrimiz Vali Yardımcısı Hasan Taş'a Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanımız Ziya Yenipınar ve yönetimine ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Bey'e de bizlere eşlik ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Sosyal Sorumluluk Komitesi ise bundan üç yıl önce Elazığ‘da da depremin yaşandığını ve buradaki vatandaşlarımızı en iyi Elazığlılarin anladığını belirterek bölgeye yardımlarını devam ettireceklerini belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol