Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

ÜLGER'DEN KOCA'YA ZİYARET

Ziyarette yazar Ülger, kısa bir süre önce yayınladığı, “İKTİSADİ SİSTEMLERDE EMEK SERMAYE MÜCADELESİ”  adlı kitabını M. Nafiz Koca’ya takdim ederek,  “Bu kitabı öncelikle şehrimizin yerel gazeteciliğin oluşmasında önemli bir görevinin ve hizmetinin olduğuna inandığım Nafiz beye özelikle takdim ettim, çünkü marifet iltifata tabidir, benim açımdan Nafiz bey yerel gazeteciliğin yerleşmesinde omurgalı  gazetecilerimizdendir, bu nedenle kitabı kendisine takdim etmek lüzumu  benim  için bir zaruret oldu” dedi.

Yazar Ülger, yeni çıkarttığı kitabının yazılmasında Bediüzzaman kitabının spot bir ifadesinin vesile olduğunu belirterek , Bedizzamanın hem ehemmiyetinin hem de çözümünün güçlü olduğunun vurgusunu yaptı.

"SANAYİLEŞME VE EMEK ARASINDAKİ İRTİBAT"

Kitabında emeğin ne zaman gündeme geldiğini sanayileşme ve emek arasındaki irtibatın getirdiği yenilikleri ele aldığını kaydeden yazar Ülger, "Kitabımda, Emeğin daha çok ne zaman  gündeme geldiği, sanayileşme ve emek arasındaki  irtibatın, getirdiği  yenilikler,  hem artı manasında  hem de eksi manasında  ifadeleri yer alıyor.

"KİTAP İNSANLARA BİR DAVETİYE NİTELİĞİNDEDİR"

Yazar Ülger Kitabında, Dinlerin aşırılığa kaçan akım ve görüşlerin olduğunu belirterek, "Kitabımda dinlerin aşırılığa kaçan, gerek islam açısından gerekse  Yahudilik ve Hıristiyanlık açısından spotlandırırsak, Yahudilikteki Siyonizm, Hristiyanllıktaki, fundamentalizm ve islamda ki islamcılık,  akımları  üzerine  görüşler ve değerlendirmeler var. Kitap içerisinden de bahsettim,  büyük  bir iddiayı  taşımıyor,  ancak  konu  ile  ilgilenmek isteyen  insanlara bir davetiye  niteliğindedir" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol