Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Ülkemizin Kalbi Deprem Bölgemizde Atıyor

Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada; Türkiye'nin dört birtarafından ve ilimizden gelen yardımları kurdukları koordinasyon merkezinde vatandaşlara dağıttıklarını ülkenin olağanüstü bir felaket yaşadığının altını çizdi.

 Gürgözeler; “Görevlendirmemizde Aksaray Milletvekilimiz Ayhan Erel ve Naci Vekilimizle birlikte İki gündür yardımları beraber dağıtıyoruz.  bugün Adıyaman ve ilçelerinde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hanımefendi  Koray Aydın bakanımız  ve beraberindeki heyetle birlikte vatandaşlarımızın yanında olduk..

Genel Başkanımız da tüm sorunların ve konuların yakın takipçisi olacağının sözünü verdi. Adıyaman ilimizin üçte ikisi yıkılmış, kalan binalar ise oturulacak durumda değil.

Elektrik yok, su ihtiyacı ise gelen yardımlarla sağlanıyor. Halkımız ailesini sevdiklerini kısacası herşeylerini kaybetti. Ülkemizin kalbi deprem bölgemizde  atıyor.

Allah milletimizin yardımcısı olsun.

Hepimiz el birliğiyle destek olacağız. Bizlerde yönetim kurulundan arkadaşlarımızla burada bulunduğumuz için  deprem dolayısıyla vefat eden ve  yaralanan hiçbir vatandaşımızın taziyesine ve ziyaretine katılamadık.

Elazığda Valiliğin karşısında  kurduğumuz koordinasyon Merkezimizde hergün 1veya 2 aracımız bizim arkadaşlarımız ve   yardım malzemeleri ile  birlikte Deprem bölgesine  hareket ediyor ve bu yardımların düzenli dağıtılmasını sağlıyor.

Buradan sizlerin aracılığıyla destek olan ve yardım araçlarımıza malzeme getiren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Buradan birkez daha vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol