Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Ümit Özdağ ikinci tur kararını yarına bıraktı!

Türkiye 5 gün sonra yeniden sandığa giderek cumhurbaşkanlığı için oyunu verecek. İlk turun ardından gündemden düşmeyen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dün kameralar karşısına geçerek ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararını açıkladı. Oğan'ın çok konuşulan kararının ardından gözler Zafer Partisi’ne çevrildi.

Bugün 13.00'da açıklama yapacağını duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kameralar karşısına geçti.

İşte Özdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Yürüyen bir süreç var. Oldukça ciddi bir mesafe kaydetmekle birlikte henüz sonuçlanmadığı için bugün akşam Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Olumlu görüşmelerimiz devam ediyor.

KARARI YARINA KALDI

Olumlu görüşmelerimiz devam ediyor. Bunu başarabilirsek eğer Yarın saat 11.00'da Kemal Kılıçdaroğlu ile açıklama yapacağız. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar protokole yansıdı. Şimdi bunları hassas şekilde şekillendiriyoruz.

"KAYYUM İMKANI HER ZAMAN OLMALI"

Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir partidir. Asıl idealimiz, Aziz Atatürk’ün çizgisinin 21. yüzyıla yansımasıdır. Bu çizgimiz protokole yansıdı.

Gönüllü değil gerekirse zorla bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun olarak keza Türkiye'nin güvenliği açısından, terörle mücadelede Türk devletinin hukukun içerisinde terörle ilintili yerel yöneticilerin yerine devlet yöneticilerini kayyum olarak ataması imkânının her zaman olması gerektiğini düşünüyoruz. Zafer Partisi'nin olduğu yerde terörle mücadele ve Türkiye'nin güvenliği güven altındadır, bundan emin olabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol