Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

ÜNLÜ SANATÇI SEVCAN ORHAN, ELAZIĞ’DA SAHNE ALDI

Sevilen sanatçı Sevcan Orhan,  Elazığ’da sahne alarak Elazığlılarla buluştu. Bir otelde düzenlenen konsere çok sayıda kişi katıldı.

Ünlü sanatçı birbirinden güzel eserleriyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.  Elazığlılar Sevcan Orhan şarkılarıyla keyifli bir gece geçirdi.

Sevcan Orhan, Elâzığ ve Harput’un çok özel bir bölge olduğunu söyleyerek Elâzığ’ın halk müziğini besleyen kültürüyle ve müziği ile çok büyük bir bölge olduğunu ifade etti.

Sevcan Orhan: “Bütün Elazığ’a selam olsun. Elazığ çok özel bir bölge, Harput çok özel burası gerçekten halk müziğini besleyen her ne kadar yüz ölçümü olarak küçük gözükse de müziği ve kültürüyle çok büyük bir bölge. Bu yüzden burası benim için çok kıymetli. Bu bölgenin türküleri sevmesi de bir tesadüf değil tabiki.

Çok heyecanlıyım aşağının dolu olması beni çok mutlu etti halka açık bir konser değil ancak Elazığlıların beni yalnız bırakmaması benim için çok kıymetli. Hemşehrilerim diyorum çünkü Erzincanlıyım farklı coğrafyalardan değiliz. Memleketimin her köşesi benim zaten hepsine buradan selamlarımı gönderiyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol