Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

UYUŞTURUCU OPERASYONU : İKİ TUTUKLAMA

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kent genelinde aralıksız sürüyor. Bu çerçevede Malatya yolu üzerinde gerçekleştirilen uygulama esnasında durdurulan bir yolcu otobüsünde ekipler, H.M.’nin (27) hareketlerinden şüphelendi. Şahsın yapılan üst aramasında 38 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Öte yandan, uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen bir ikamete gerçekleştirilen operasyonda şüpheli D.G. (32) yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ikamet aramasında ise 10 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Her iki konu ile ilgili olarak, tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol