Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar sırasında  1 parça halinde 107,34 gram metamfetamin ele geçirildi. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan 3 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yerverildi;

“Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar sırasında yakalaması yapılan; S.H.Y. (31)  isimli şahsın üzerinde yapılan aramada; 1 parça halinde "(107,34 gr)" "Metamfetamin maddesi" ele geçirilmiş, konu ile bağlantılı olarak ayrıca yakalaması yapılan; T.M., K.Ö. isimli şahısların ikametinde yapılan aramada; 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan "Hassas Terazi", 1 parça halinde "(12,64 gr)" "Metamfetamin maddesi" ele geçirilmiş, S.H.Y, T.M. ve K.Ö. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınmış olup,  Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol