Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürüyor.

28 Ekim'de Diyarbakır yolu polis uygulama alanında durdurulan araçta yapılan aramada 43,66 gram metamfetamin ele geçirildi.

Araçta bulunan 25 yaşındaki M.A., 23 yaşındaki M.S. ve 23 yaşındaki E.A. gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29 Ekim günü de üç farklı bölgede çarşı ve mahalle bekçilerinin yaya devriye görevi esnasında durdurduğu 23 yaşındaki O.E.'nin üzerinde bir miktar esrar, 42 yaşındaki A.P.’nin sağ elinin içinde kağıda sarılı narkotik madde ve 22 yaşındaki A.B.’de bir miktar esrar ile iki ayrı not kağıdı içerisinde metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol