Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

VALİ TORAMAN’IN 10 KASIM MESAJI

Vali Dr. Ömer Toraman, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Toraman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük ve güçlü bir Türkiye için ömrünü ülkesine ve milletine adayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, ebediyete irtihalinin 84’ üncü yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 10 Kasım’lar, yas tutma ya da yakınma günü değil, bilakis “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" şiarıyla istiklal mücadelesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak ve ideallerini anlatmak için fırsat günüdür. Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlara ve sınırlı imkânlara rağmen, milletimizden aldığı güç ve destekle karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna önderlik etmiştir. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Gelecek nesillerinde aynı şuur ve inançla ülkemizi çok daha güçlü bir devlet haline getireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğruna canını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol