Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

VATANDAŞLAR DOĞALGAZ MAĞDURİYETİ YAŞIYOR

YEREL YÖNETİM FİRMALARI  YÖNETİMİ ALMAYA BAŞLADI

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Elazığ İl Başkanı Ümit Tınarlı; son zamanlarda Emlak Yönetiminin bıraktığı yerlerde yerel yönetim firmalarının yönetimi almaya başladığını söyledi.

Ümit Tınarlı, TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlara uyarıda bulunarak Emlak Yönetimini almadan önce TOKİ sakinlerinin profesyonel şirketlerden destek almaları gerektiğini söyledi.

BİNA SAKİNLERİNE ÖDETİLMEK İSTENİYOR

Birçok fatura borçlarının emlak yönetimi tarafından bina sakinlerine ödetilmek isteğinin altını çizen Tınarlı; “Son zamanlarda emlak yönetiminin bıraktığı yerlerde yerel yönetim firmaları yönetimi almaya başlamıştır. Fakat şöyle bir sıkıntı oluyor genelde; Emlak Yönetim bina sakinlerine devir ediyorlar bina sakinleri de  konuya çok vakıf olmadıklarından devrini alıyorlar. Sorunlarda bundan sonra başlıyor. Ödenmeyen faturalar sonradan çıkıyor, demirbaş alımları ortada yok, çalışan personel tazminatları toplanmasına rağmen sonradan bina sakinlerine ödetilmek isteniyor.” dedi.

VATANDAŞLAR DOĞALGAZ MAĞDURİYETİ YAŞIYOR

Tınarlı; Abdullahpaşa TOKİ 1. Etap 1. ve 2. kısımda  vatandaşların  doğalgaz mağduriyeti yaşadıklarını belirterek, “1. Kısımda şuan doğalgazlar kapatılmış, 41.490 borcu var ve güvence bedelleri kesilmiş. 2. Kısım 20.060 tl ve oranında güvence bedelleri kesilmiş doğalgazlar kapalı.” diye konuştu.

EMLAK YÖNETİMİNDEN BİZİ İLGİLENDİRMEZ CEVAPLARINI ALIYORUZ

Ümit Tınarlı; ödenmemiş faturalar konusunda emlak yönetimi ile iletişime geçtiklerini fakat yönetimin ilgilenmediğini söyleyerek; “Hesapları incelediğimizde Emlak Yönetim ile iletişime geçtiğimizde vatandaş teslim almış imzaları var bizi bu saatten sonrası ilgilendirmez cevaplarını alıyoruz.” İfadelerini kullandı.

PROFESYONEL ŞİRKETLERDEN DESTEK ALMALARINI ÖNERİYORUZ

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için dikkatli olmaları çağrısında bulunan Tınarlı; “Yönetim devrini almadan Elazığ’daki profesyonel şirketlerden destek almalarını öneriyoruz. Bu konuda biz ve eminim ki diğer profesyonel şirketlerde devir konusunda ücretsiz danışmanlık yapacaklarından eminiz. Fakat danışmanlık yapacak olan yönetim firmalarında vatandaşın iyi seçmesi lazım konuya vakıf kanunları bilen firmalardan destek almalarını öneriyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol