Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'destek' mesajı

Dün 12'nci toplantısını gerçekleştiren altılı masada ' Cumhurbaşkanı adayı' konusunda çıkan anlaşmazlık krize döndü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener resti çekti. Dün kurmaylarıyla bir araya gelen ve bugün 'sert tonlu' açıklamasında masayı suçlayan Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'ateşten gömlek giyin' diyerek ' aday olmaları' çağrısında bulundu.

Her iki belediye başkanı da açıklamalarında birbirlerini alıntıladı.

Yavaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir."

İmamoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:

"Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol