Öne Çıkanlar son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İÇİN

ORTAK PAYDASI ELAZIĞ OLAN HERKESLE

ETSO Başkanlığı için aday olduğunu kamuoyuna deklare ettikten sonra hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Başkan Adayı İdris Alan, bu süre zarfında şehrin dinamikleri başta olmak üzere ortak paydası Elazığ ve Elazığ menfaatleri olan herkesle bir araya gelerek fikir teatilerinde bulunduk dedi.

HER ÜYEMİZDEN FARKLI BİR ENERJİ

Üyelerimizin teveccühleriyle tüm grupları alacaklarına inandıklarını söyleyen Başkan Adayı Alan, elimizden geldiğince her bir üyemizle ayrı ayrı görüşme imkanımız oldu. Görüştüğümüz her bir üyemizden farklı bir pozitif enerji aldık. Yaptığımız ziyaretlerimiz neticesinde çok kıymetli ETSO üyelerinin teveccühleriyle Allah nasip ederse tüm gruplarımızla ETSO bünyesinde meclisimizi oluşturacak ve vakit kaybetmeden Elazığ menfaatleri için elimizi, gerekirse gövdemizi taşın altına koyarak bu şehirde yeni bir hikaye yazacağız dedi.

ZAMAN MEFHUMU GÖZEMEKSİZİN

Geçmişte görevde bulunduğu süreç içerisinde birçok tecrübeyi edindiklerini, bu tecrübelerine yeni birikimler de ekleyerek özelde ETSO, genelde Elazığ’ı hak ettiği yere taşımak için zaman mefhumu gözetmeden gece gündüz ekip ruhuyla hareket edeceklerini belirten Başkan Adayı Alan şunları kaydetti…

ÖZELDE ETSO, GENELDE ELAZIĞ İÇİN

14 grubumuz var, her grubumuz kendi iştigal alanları ile alakalı plan ve projeler geliştirecek bilgi ve birikime sahip arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Bu arkadaşlarımızın sunacağı katkılarla ben değil biz olma felsefesiyle hareket edecek özelde Odamızı, genelde ise Elazığ’ı kalkınmışlıkta öncelikli iller arasına taşımak için gece gündüz çalışacağız.

ÜYELERİMİZİN TEVECCÜHÜYLE

Ekibimize güvenimiz tamdır. Allah nasip ederse üyelerimiz teveccüh buyurup sandıklarda tercihlerini bizlerden yana kullanacaklar bizler de oluşturacağımızı ekonomiye güç katacak bir yönetimle ne üyelerimize ne de şehrimize mahcup olmamak için odamızı profesyonelce yöneteceğiz.

ÜYELERİMİZDEN GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ

Adaylıklarını açıkladıkları günden bu yana tabiri caizse 24 saat esaslı çalışarak dokunmadık insan bırakmadıklarını ifade eden Başkan Adayı Alan, haftalardır geziyor, üyelerimizi dinliyoruz. Üyelerimizin her birinin sunduğu fikirleri ve serddettiği düşünceleri bizlere farklı bir ışık oluyor. Önümüzü aydınlatıyor, ufkumuzu açıyor. Çok güzel tepkiler alıyoruz.

TÜM İLLERE ÖRNEK OLACAK ŞEKİLDE BİR YÖNETİM

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ ticaret ve sanayi dünyasında da ciddi sıkıntılar olduğunu gözlediklerini aktaran Alan, ne yazık ki insanlarımız küresel ekonomik çıkmazın aynısını ilimizde de yaşıyorlar. Ülke genelinde, hatta dünya genelinde böyle bir sıkıntının olduğu malum. Ancak Elazığ yaşadığı deprem ardından yaşanan pandemiden dolayı daha bir ekonomik çıkmaza girdi. Bu çıkmazdan çıkmak için en büyük işin ve fedakarlığın ETSO yönetiminde olduğunun bilincindeyiz. Zaten bu bilinçle yola çıktık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sanayicimizin bu çıkmazlardan en asgari seviyede etkilenmesini sağlamak için proje tabanlı bir uygulamayla tüm illere örnek teşkil edecek bir çalışma içerisinde olacağız dedi.

İCAZETLİLERLE DEĞİL ORTAK AKILLA

Geçmişten ciddi tecrübeler edindiklerini de aktaran Başkan Adayı İdris Alan, gerek üyelerimiz gerekse Elazığlı hemşehrilerimizin ekseriyetinin ETSO’da bir değişime ihtiyaç olduğunu ifade ederlerken değişime giderken de icazetlilerle değil üyeler nezdinde geliştirilecek bir ortak akıl neticesinde çıkan adaylarla olacaklarını söyledi.

YENİ HİKAYELER YAZMAK İÇİN BEYAZ PUSULA

Seçimler için son birkaç gün kaldığını ifade eden başkan Adayı Alan, 12 Kasım’a bunun burasında sayılı günler kaldı. Bizler ekip olarak çalışmalarımızı tamamladık sayılır. Bu süre zarfında fırsat buldukça her bir üyemizle bire bir temas edip hasbihal etmeye çalıştık. Unutmuş olduğumuz değerli üyelerimiz olabilir, insanız unutabiliriz lütfen haklarını helal etsinler. Yapılacak seçimlerde beyaz oy pusulalarıyla üyelerimizin oylarına talibiz. Pusula rengimizi beyaz olarak düşündük. Şehir için, odamız için bembeyaz bir sayfa açıp çok yeni ve anlamlı hikayeler yazmak adına bu rengi tercih ettik. Şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor, özelde bizim genelde Elazığ’ın kazanacağı bir seçim olmasını temenni ediyorum. 

.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol