Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran eski başkan Karakuş, teşkikat üyelerine teşekkür ederek yeni il başkanı Ömer Ateş’e teşekkür etti.

Erhun Karakuş'un açıklaması: "Üç yıldır heyecanla, samimiyetle ve bütün inancımla yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevim, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ ın tensipleri ile bugün itibari ile sona ermiştir. Gelinen noktada, elinden gelenin fazlasını yapmış, partimizi bir adım ileriye taşımanın gayreti içerisinde olmuş, görmüş olduğumuz haksızlıklar karşısında, memleketin dürüstü bizmiyiz, memleketin delisi biz miyiz, bizemi kaldı bunları düzeltmek demeden mücadele vermiş olmanın, hakkın ve haklının yanında bulunmuş olmanın vicdani rahatlığı ve bahtiyarlığı içerisinde görevimi devrediyorum. Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım il, ilçe ve belde Başkan ve yönetim kurulu üyelerime, gençlik ve kadın kolları teşkilat mensuplarımıza, ilimizin çok kıymetli basın mensuplarına ve çalışmalarımızda bizlere kolaylık sağlayan emniyet mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Ömer Ateş ağabeyimin başarılı olmasını Ümit ediyorum. Zafer inananlarındır ve Zafer yakındır İnşallah!"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol