Öne Çıkanlar GENEL elazığ haber haber  elazığ elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

“Yetenek Taramasında 520 Yetenekli Genç Tespit Edild!”

Elazığ’da bu yıl yapılan Yetenek Taramasında 520 yetenekli genç tespit edildiği açıklandı. Yetenek Tespitinde 8 farklı alanda tarama yapıldığını belirten Mustafa Cihan; “Gerçekten bu taramaların olumlu sonuçlarını görmek hem bizi hem de Türk Atletizmi açasından mutluluk verici.” Dedi.

Elazığ Atletizm il Temsilcisi ve Atletizm Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Mustafa Cihan “ Geçtiğimiz yıllarda yapılan taramaların bu yıl olumlu sonuçlarını almaya başladık. Genç sporcularımız bu yıl katıldıkları yarışmalarda Türkiye dereceleri aldılar. Bu yıl yapılan taramalarda tespit ettiğimiz yeteneklerin de Ankara’da yapılacak olan değerlendirmelerinin ardından yeni isimleri Atletizme kazandıracağımıza eminim.”dedi.

*YAPTIĞIMIZ TARAMALARDA SON DERECE YETENEKLİ İSİMLERE ULAŞTIK.

Yetenek Taramalarına ilimizin en ücra köşesindeki okulların yöneticilerinin tam destek vermelerini isteyen Cihan; “Bazı okullarımızda bu taramaların yapılmasına izin verilmek istenmiyor. Oysa yetenekle gençlerimizin nerede olacağını bilemeyiz. Bizde yetenekli genç yok diyenlerin okullarında yaptığımız taramalarda son derece yetenekli isimlere ulaştık. Bu nedenle bu taramaların destek bulması hatta özendirilmesini istiyoruz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol