Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

YOMRA SEFERİ CUMA GÜNÜ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor sezonun ilk deplasmanına Cuma günü çıkacak. Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Bordo Beyazlı  Temsilcimiz Cuma günü karayolu ile Trabzon’a gidecek.

Entegre Solar Elazığspor  Teknik Direktörü Ramazan Çelik, lige beraberlik ile başladıklarını ilk deplasman maçından galibiyetle dönmenin mücadelesini vereceklerini belirterek; “Sezona evimizde oynadığımız ve golsüz berabere kaldığımız 1954 Kelkit Belediyespor maçı ile başladık. Bu hafta sonunda ilk deplasmanımızda Yomraspor ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanarak hem geçen yıldan bu yana devam eden yenilmezlik serisini sürdürmek hem de sezonun ilk galibiyetini almak için mücadele vereceğiz. Takımımızda Hasan ve Ahmet sakat. Bunun dışında eksiğimiz bulunmuyor. Cuma günü sabah özel otobüsümüz ile ilimizden ayrılacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol