Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Yöresel Lezzet ve Tanıtım Günleri  Başlıyor

Lezzet günlerinde Elazığ’ın Çedene Kahvesi, Ağın Leblebisi, Orcik şekeri, dutu, pestili, öküzgözü üzümü, peynir çeşitleri ve diğer Elazığ ürünleri Ankara’da tanıtılacak.

TOP: “GURBETÇİ HEMŞEHRİLERİMİZ ETKİNLİĞİMİZE DESTEK VERSİNLER”

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, 9 Aralık Cuma Günü Fuarın resmi açılışının yapılacağını kaydetti. Top, “Ankara’ya yüklemeler yapıldı.

Çarşamba günü de tezgâhlarını açacak esnaflarımız. Cuma günü saat 14:30’da resmi açılışımız olacak” dedi. Oda Başkanı Cebrail Top Ankara’da yaşayan Elazığlılara da seslenerek;  “Ben Ankara’da yaşayan gurbetçi hemşehrilerimize, bürokratlarımıza, müdürlerimize buradan seslenmek istiyorum. Özellikle bu etkinliğimize gelsinler, ilimize köylümüzün, çiftçimizin ürettiği ürünleri alsınlar destek versinler” ifadelerini kullandı.

ÇETİNKAYA: “FARKLI SANATÇILARIMIZLA GÜZEL BİR ETKİNLİK SUNACAĞIZ”

Elazığ Lezzetleri ve Yöresel Ürünlerini Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Naci Çetinkaya dernek olarak kapsamlı fuar çalışmalarıyla Elazığ’ı Farklı şehirler tanıtacaklarını dile getirirken fuar ile ilgili bilgi verdi. Çetinkaya, “Tüm halkımızı 7-11 Aralık yani Çarşamba günü başlayacak Ankara AKM Millet Bahçesi’ndeki fuarımız. 11’inde de Pazar günü son bulacak. Elazığ’dan Ömer Çapar abimiz bizi kırmadı geliyor, Cengiz Yurtseven bizim doğunun sevilen mahalli sanatçımız bizi kırmadı oda orada olacak, farklı sanatçılarımız da orada güzel bir özellikleri sunacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol