Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

YRP Genel Başkan Aşıla "Teşkilat Birimlerimiz 81 İlde Sahada"

Bu kapsamda Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Elazığ’da kurulan bölge deposunda incelemeler yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ÜLKEMİZDEKİ TÜM İNSANLAR SEFERBERLİK İLAN ETMİŞ VAZİYETTE”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Türkiye genelinde tüm insanların seferberlik ilan ettiğini belirterek; “Şuanda çok üzüntülüyüz dünyada eşi benzeri görülmemiş bir olayla karşı karşıyayız. Öyle tahmin ediyorum ki deprem tarihinde 9 saat içinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde peş peşe gelen bir deprem görülmemiştir. Öncelikle bütün ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ölenlere cenabı Allahtan gani gani rahmet diliyorum hayatta kalan kardeşlerimizin de biran evvel sağlıklarına kavuşmaları normal hayata dönmelerini istiyoruz. Türkiye genelinde şunu görüyoruz ki ülkemizdeki tüm insanlar seferberlik ilan etmiş vaziyette. Depremzede kardeşlerimize yardım etmek için büyük bir seferberlik başlattık." Dedi.

"Teşkilat Birimlerimiz 81 İlde Sahada"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, depremin olduğu ilk andan itibaren genel merkezde kriz masası oluşturduklarını belirterek kriz masalarıyla koordineli bir şekilde depremzedelere yardım göndermek için bütün teşkilat birimleri ile sahada olduklarını söyleyerek; "Bütün ülke ayakta eline avucunda ne varsa maddi manevi ne varsa giyimdir, yiyecektir bugün herkes bunu tedarik etmekle meşgul. Bu çerçevede Yeniden Refah Partisi olarak depremin olduğu ilk andan itibaren genel merkezde kriz masası oluşturduk ve 81 ildeki kriz masalarıyla koordineli bir şekilde depremzedelere yardım göndermek için bütün teşkilat birimlerimizin sahada olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede yine Genel Başkan Yardımcılarımız olarak da hepimiz arazideyiz bana da Elazığ’a gelmek nasip oldu. Şükürler olsun ki Elazığ’ımızda büyük can kaybımız yok tabi bundan 3 sene evvelki depremden sonra kontrollü bir şekilde hasar alan binaların yıkılması Elazığ’daki can kaybının az olmasına neden oldu budan dolayı da tabiki sevinçliyiz. Burada şuanda genel merkez tarafından belirlenen merkez toplama üstlerinden birindeyiz. Elazığ, Kayseri, Mersin yakın bölgelerde genel toplama alanları oluşturduk buradan ihtiyacı olan illerimize de ulaştırıyoruz. İl Başkanımız Ömer Ateş’le MKYK üyemiz Mehmet Gül ile beraber koordineyi takip ediyoruz. Defalarca arabalarımız gitti geldi. Bu arabayı da Adıyaman’a sevk ettireceğiz. Cenabı Allah bir daha bu millete böyle büyük acılar tattırmasın diyoruz. Biran önce yaraların sarılması noktasında devlet millet el ele bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol