Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

“YURT SORUNUMUZ YOK!”

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenci yerleştirme sonucu açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan  AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Elazığımızda öğrenim gören ve KYK Yurtlarına başvuruda bulunan bütün öğrencilerimiz yurtlarımıza yerleştirildi. Yurt sorunumuz yok.” dedi.

“Yedekte de şu an için öğrencimiz kalmadı.” diyen Demirbağ; “Bununla birlikte artık yıl yani sınıf tekrarı yapan, herhangi bir başvuruda bulunmamış ya da ilçelerde yurt başvurusu yapmamış öğrencilerimiz için de eğer talepte bulunurlarsa onları da Gençlik ve Spor il Müdürlüğü olarak misafir öğrenci olarak kabul edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükumetimize, Bakanlığımıza ve İl Müdürlüğümüze destekleri ve emekleri için şükranlarımı sunuyor, bu vesile ile yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, eğitimcilerimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol