Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ZAFER PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak ile Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şahin Uslu 26. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Günışığı Gazetesini ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile bir süre görüşen Başkan Omrak, gazete yönetimine ve çalışanlarına çalışmalarında ve yayın hayatında başarılar diledi.

Omrak; “Bundan 26 sene önce kurulan Günışığı Gazetesinin kuruluş yıldönümü için Sayın Nafiz Bey’i ziyarete geldik, Zafer Partisi olarak. Bizi samimi bir şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette Zafer Partisi İl Teşkilatının kuruluş amacı ve hedefleri konusunda da bilgiler veren İl Başkanı Onur Omrak; “Partimiz Ümit Özdağ Başkanlığında Ayyıldız Harekatı olarak Anıtkabir ziyaretinin ardından kurulmuş olup, başlıca politikalarımızdan biri olan sığınmacılar, mülteciler üzerinden siyaset yapmaktayız. Tek politikamız sığınmacılar ve mülteciler değil tabiki. Ekonomi, gıda, tarım politikalarımızın yanı sıra sürdürülebilir projelerimiz var. Bunun için Elazığ’da kurmuş olduğumuz Zafer Partisi İl Teşkilatını tanıtmak ve yerel basınla tanışmak için buradayız. Partimizin Elazığ’da hızla büyüyeceğine inanıyoruz. Çünkü Elazığ milliyetçi bir şehir.” diye konuştu.

GÜNIŞIĞI GAZETESİ’YLE BERABER YÜRÜYECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Elazığ İl Teşkilatı olarak sayılarının 300 olduğunu ancak sosyal medyadan partilerine yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden Başkan Omrak; “Üye çalışmalarımız şöyle, biz şuana kadar herhangi bir üye kaydı almadık. Şuan 300 kişiyiz. Şuanda 5 ilçede teşkilat kurmamıza rağmen, partimize gerçekten sosyal medyadan da yoğun bir ilgi oluyor. Bizde bu bilinçle üye sayımızı artırmak istiyoruz. Partimizi tanıtmak istiyoruz. Bu doğrultuda yapacağımız çalışmalarda Günışığı Gazetesi’yle beraber yürüyeceğimize inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

KUVÂ-Yİ MİLLİYE HAREKÂTIYIZ

Kendilerini Kuvâ-yi Milliye Harekâtı olarak gördüklerinin altını çizen Omrak; “Biz Türki Milliyetçiliği, Atatürk’ün izinde, çizgisinde yürüyen bir Türk Milliyetçi Partisiyiz. Oy istemeyen tek partiyiz. Biz her zaman Cumhuriyetin kuruluş esaslarıyla bir sıkıntınız yoksa, Anayasanın ilk 4 maddesiyle bir sıkıntınız yoksa, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla bir sıkıntınız yoksa partimize hoş geldin diyoruz. Eğer varsa da canınız cehenneme diyoruz. Biz gerçekten onlardan oy istemiyoruz. Onlarla mücadele ederiz diyoruz. Herhangi bir ittifakta yer almıyoruz. Hiçbir ittifakta da yer almayacağız. Biz kendimizi Kuvâ-yi Milliye Harekâtı olarak görüyoruz. “Zafer İnananların Olacaktır.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol