Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

“ZAMSIZ BİR YIL DİLİYORUZ!”

Yüksek enflasyon ve üst üste yaşanan zamlar nedeniyle 2022 yılını zam yağmurları altında kaldıklarını belirten vatandaşlar, 2023 yılının zamsız bir yıl olmasını dilediklerini söylediler.  

Artan gıda fiyatları, alım gücünün düşmesi, hayat pahalılığı derken 2022 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Pazar günü yeni bir yıla uyanmış olacağız. Yeni yılın gelmesi kimi vatandaşlar için sevinç mutluluk getirirken, kimi vatandaşlar da geçmiş yılları mumla aradıklarını kaydettiler. 2022 yılında ekonomi anlamında zor bir sene geçirdiklerini söyleyen vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları gazetemizi anlatılar. 2022 yılında zamlardan bıkan vatandaş, 2023'e umutla girmek istiyor.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

YENİ YILDAN BEKLENTİLER

Yeni yıla saatler kala  Günışığı Gazetesi olarak, ‘’2022 sizin için nasıl geçtiğini?  2023'ten beklentilerini sorduk. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da vatandaşlar yeni yıla girerken en büyük beklentilerinin ekonomik sıkıntıların giderilmesi olduğunu ifade ettiler.

HAYAT ŞARTLARI ÇOK KÖTÜ

2022 yılında umudu kıran pek çok şey yaşandığını aktaran Halil Er, “2023 yılından beklentim yok. Hayat şartları çok kötü. Bu nedenle yeni yıldan bir beklentim ne yazık ki yok” dedi.

“İNŞALLAH YENİ YILDA ZAMLAR OLMAZ”

Pandemi süreci, Ukrayna- Rusya savaşı, zamlar derken 2022 yılının kendilerini yıprattığını ifade eden Murat Bakır, “Enflasyon, işsizlikle boğuştuk. İnşallah yeni yılda zamlar olmaz. Evimize daha rahat ekmek götürebiliriz.” diye konuştu.

A’DEN Z’YE HERŞE ZAM

2022 yılında çektikleri en büyük sorunun A’den Z’ye herşeye zam gelmesi olduğunu kaydeden Aysel Tunç, “Zamlar ve yükselen enflasyon bizi etkiledi bunların dışında güzel geçti. 2023 yılında umuyoruz ki enflasyon düşer. Huzur ve refah içerisinde geçiririz.”dedi.

ZOR BİR YIL OLDU

2022 yılını zamlar hariç, güzel geçtiğini söyleyen Gülten Ay, “ Ekonomik sorunlar, işsizlik, yükselen enflasyon, zamlar derken zor durumda kaldık.  2022 yılında çektiğimiz zorlukları 2023 yılında yaşamak istemiyoruz. Temennimiz 2023 yılının daha rahat ve huzurlu, sağlıklı olması ” şeklinde konuştu.

YENİ YILDAN UMUTLUYUM

2023’ten umutlu olduğunu ifade eden Cevdet Berber ise, “Alım gücü. Maaşımız yetmiyor ayın sonunu getiremiyorum. 3 çocuğum var zorlanıyorum. Fakat yine de umudumu kaybetmiyorum, yeni yıldan umutluyum. Vatanımıza, milletimize hayırlı bir yıl olur umarım.” ifadelerini kullandı.

ZAMSIZ BIR YIL DİLYORUM

Yeni yılda enflasyon düşmesini ümit eden Adem Uzun; “Zamsız bir yıl olmasını temenni ediyorum. Artık vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Her şey ateş pahası, hiçbir şey alamıyoruz, ekonomik koşulların düzelmesini diliyorum, işsizliğin giderilmesini diliyorum. İyi olur inşallah.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol