Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Zülfü Demirbağ, MÜSİAD ve Genç ASRİAD'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, MÜSİAD Elazığ Şubesi ve Genç ASRİAD Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN GÜRKAN: “VEKİLİMİZ, SÜREKLİ HALKLA İÇ İÇE OLAN BİR MİLLETVEKİLİMİZ”

Milletvekili Demirbağ ilk olarak 23. Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen Tekin Gürkan ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Zülfü Demirbağ’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; “Milletvekilimiz Sn. Zülfü Demirbağ’ı ağırlamaktan onur duyduk. Bizim geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantımız olmuştu. Sn. Vekilimiz de Mecliste yoğun temposu olduğu için kongremize katılamamış ancak bizlere tebrik mesajlarını iletmişti. Biz Sn. Vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla da konuştuğumuz zaman, Sn. Vekilimiz; bir vekilin yapması gereken neyse, gerçekten her şeyi yapıyor. Sürekli sahada olan, sürekli halkla iç içe olan ve halkın sorunlarını dinleyen bir Milletvekilimiz. Biz bu anlamda kendisine müteşekkiriz ve kendisinden de memnunuz. Bizler MÜSİAD olarak ekonomik ağırlıklı bir iş örgütüyüz. Şehrin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik çalışmalarımız var. Sn. Vekilimiz de bu konuda ne zaman arasak telefonlarımıza çıkan, sorunlarımızı çözme konusunda gayret eden ve bu konuda kendine dert edinen bir Milletvekilimiz. Kendisine tekrar teşekkür ediyor, hoş geldiniz ve şeref verdiniz diyoruz.” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “MÜSİAD’IN, ELAZIĞ’A GAYRETLİ HİZMETLERİ VAR”

Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Ziyaretlerimiz kapsamında Tekin Gürkan kardeşimiz ve yönetimi ile bir araya geldik. Kendisi de belirtti kongreye, yoğun Meclis çalışmalarımızdan dolayı katılamamıştık. Kendilerinin bu göreve yeniden devam ettiği için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca, MÜSİAD bizim kendi kuruluşumuz ve ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Allah kendilerinden razı olsun. Elazığ’ımıza gayretli hizmetleri var. Hizmetlerinin hayırlı bir şekilde devamını diliyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN NAMLI: “VEKİLİMİZİN TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili daha sonra, Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimi ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı; “Sn. Vekilimizi Genç ASRİAD olarak davet ettik. Kendisi de sağ olsun davetimize icabet etti. Bugün genç iş adamları arkadaşlarımızla birlikte siyaset, ticaret konuşacağız ve Vekilimizin tecrübelerinden faydalanacağız. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “ ELAZIĞ’IN İŞ HAYATINDA AKTİF OLARAK BULUNMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Milletvekili Demirbağ da; “Her gün olduğu gibi bugün de, sabah saatlerinden itibaren oldukça yoğun temaslarımız oldu. Bu saatte de ASRİAD’ımızın daveti üzerine buradayız. Genç kardeşlerimizi, gençliklerine rağmen müteşebbis iş adamları olarak, Elazığ’ın iş hayatında aktif olarak bulunmalarından dolayı tebrik ediyor ve mutluluk duyuyorum. Nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Daha sonra Milletvekili Demirbağ ve Genç ASRİAD yönetimi istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

elazığak partizülfü demirbağmüsiadziyaretmilletvekiliGENELparti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol