Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ZÜLFÜ DOĞAN: “SEÇİME KENDİ LİSTEMİZLE GİRECEĞİZ”

12 Kasım tarihinde geçekleştirilecek olan Elazığ TSO seçimlerinde 6. Gruptan kendi listelerini çıkaracaklarını açıklayan İş İnsanı Zülfü Doğan, seçimlerin şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

“SEÇİM BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIYOR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan: “Bilindiği üzere 12 Kasım 2022 tarihinde şehrimiz en büyük ve en önemli STK’larından biri olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri gerçekleştirilecek. Deprem ve pandemi gibi olağanüstü süreçler yaşayan şehrimizde tarihsel çizgide önemini her zaman koruyan Elazığ TSO bu süreçlerin ardından artık çok daha önemli noktaya yükselmiştir. Bu doğrultuda gerçekleştirilecek seçimler de buna paralel olarak önemini artırmaktadır” dedi.

“KARARI İSTİŞARE İLE ALDIK”

12 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için 6. Gruptan kendi listeleriyle seçime gireceklerini açıklayan İş İnsanı Zülfü Doğan: “Gerçekleştirilecek bu seçimleri de yine aynı doğrultuda bizler çok önemli görüyoruz. Elazığ’ın artık kaybedecek bir saniyesi bile bulunmamaktadır. Bu nedenle arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, gördüğümüz lüzum üzerine Elazığ TSO seçimlerine 6. Grupta kendi listemizle girme kararı almış bulunmaktayız. Bu vesileyle gerçekleştirilecek seçimlerin şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol