Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Elazığ’da da çok büyük hissedilen ayrıca 10 ilde çok büyük yıkıcı etkilere sebep olan ve ne yazık ki onbinlerce vatandaşımızı öldüren 6 Şubat depremlerinin ardından, 10 ilimiz OHAL ve Genel Hayata Etkili Afet Bölge ilan edildi.

Bu amaçla, sadece 9 saat ara ile iki büyük depreme maruz kalan bu 10 ilimizin dışında 24 Ocak 2020 tarihindeki depremle birlikte üç büyük depremi en derinden yaşamış illerin başında hiç şüphesiz ki Elazığımız bulunmaktadır, demiştik..

Söz konusu OHAL ve Genel Hayata Etkili Afet Bölge  ilan edilmesi kararının çok yerinde fakat eksik bir karar olduğunu, bu kapsama Elazığ’ın da alınması gerektiğini belirtmiştik..

Ardından CHP’nin Elazığ vekili Gürsel Erol, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgede 3 ay olağanüstü o hal ilan edilmesine ilişkin tezkere görüşmelerinde söz alarak, "Afet bölgesi kararında ya da OHAL kararında Elazığ yok. Niye yok Elazığ,.. inanılmaz bir hayal kırıklığıyla karşı karşıyayız" dedi.

Sonra partisiyle birlikte söz konusu OHAL kararının oylamasında düşündüğü ve dediğinin tam tersini yapıp “hayır” oyunu kullanarak Elazığlı seçmenlerini inanılmaz bir hayal kırıklığına uğratmıştır..

Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşanlardan olmuştur..

Grup olarak aldıkları karara göre oy kullanan Gürsel Erol her ne kadar seçmenini hayal kırıklığına uğratmış olsa da her zamanki gibi bizi yine şaşırtmamıştır..

Sen çık meclis kürsüsünde Elazığ OHAL kapsamında niye yok diye OHAL’in gerekliliğine işaret et sonra da hayır oyunu kullan..

OHAL’in gerekliliğine inanıyorsun fakat depremlerle yer ile yeksan olmuş 10 ilimizin bu gereklilikten faydalanmasına  izin vermemek için “hayır” diyorsun..

Yazıktır, ayıptır, günahtır hatta zulümdür..

Depremin ilk gününden itibaren kameralar karşısına geçip, siyasi rant peşinde koşan bir genel başkanın bir milletvekili, yani bildiğimiz CHP zihniyeti ve bildiğimiz Gürsel Erol..

Daha fazlası mı, daha fazlasına da bakalım..

Temel Amcasını Elazığ’dan birinci sıraya koyacak kadar Elazığ siyasetinden bihaber..

Lafa gelince mangalda kül bırakmayan..

Hep yanar hep döner..

Genel Merkezine ve Genel Başkanına önce kafa tutar..

Oturma Eylemi yapar..

Sonra can ciğer kuzu sarması olur..

İkinci sıra aday olacağım der, yetmedi üçüncü sıra aday bile oluruma kadar gider, zoru görünce birinci sıradan başka seçeneği kabul etmemde karar kıldığını söyler..

Ama yine çark eder..

Temel Amcasını birinci sıraya Sivas’tan getirtip oturtur..

Sonra Kandil’den icazetli olduğunu söylerler.. Cevap veremez..

Önce söylediğini sonra inkar edercesine çırpınışları olur..

Şimdi diyeceksiniz ki diğer dörtlüye diyecek hiç mi sözünüz yok?

Onların kifayetsiz duruşlarıdır bu adamı konuşturan..

Onların yetersizlikleridir bu adama prim yaptıran..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol