Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK Formalite Maçına Çıkıyor!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3. Lig 2. Grup’un 33. Haftası’nda temsilcimiz 23 Elazığ FK, kendisi gibi formalite maçlarına çıkan Kırıkkale Büyük Anadolu ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalması kesinleşen ve play-off iddiası bulunmayan iki takımı karşı karşıya getirecek maçta takımların yedek ağırlıklı kadrolarıyla sahada olması bekleniyor.

MÜSABAKAYI BAYAN HAKEM YÖNETECEK

16 Mayıs Salı günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Doğukent Stadı ev sahipliği yapacak. Müsabakayı Edirne Bölgesi’nden C Klasman Bayan Hakem Cansu Tiryaki yönetecek.
23 Elazığ FK 34 puanla 10. sırada yer alırken, Kırıkkale BA 33 puanla 11. durumda.

TÜM TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

Ligde rahat bir konumda bulunduklarını ve bugünkü karşılaşmaya da galibiyet için çıkacaklarını belirten 23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Samet Ersöz; “Sezonun iç sahadaki son maçını oynayacağız. Bu maçı kazanarak taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz. Bu müsabakayı kazanarak puan cetvelinde de daha üst sıralarda kendimize yer bulmanın çabasında olacağız. Sezonun son iki haftasında daha önceden de söylediğimiz ve son maçlarımızda uyguladığımız genç oyuncularımıza kadromuzda yer vererek hem onların deneyim kazanmasını hem de gelecek yılın yapılanmasında uygulamayacağımız planlamada onların durumunu görme imkânı bulacağız. Rakibimizin de ligde bir sıkıntısı bulunmaması nedeniyle güzel zevkli ve çekişmeli bir maç olacağını düşündüğümüz bir karşılaşma olacak. Tüm taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol