Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

7 TAKIM LİSANS ÇIKARMIŞ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2022-2023 futbol sezonunda 3 grupta toplam 53 takım mücadele edecek ve ilimizi temsilen Entegre Solar Elazığspor ile Elazığ Karakoçan Futbol Kulüpleri temsil edecekler.

Yapmış olduğumuz değerlendirmede 1. Grupta Entegre Solar Elazığspor ile beraber toplam 18 takım mücadele edecek fakat bu grupta 4 takım yeni sezon için futbolcu lisanslarını federasyona işletti. İşleten takımlardan;

Eskişehir: 20, Belediye Kütahyaspor: 19, Karşıyaka: 18 ve Karbel Karaköprü Belediyespor: 2 (Ahmet Üner ve Emre Fırtına) furtbolcu ile lige start verdi. Geri kalan 14 takım henüz transferlerini ve işlemlerini tamamlamadı.

Diğer taraftan 2. Grupta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü liginde 17 takım mücadele edecek ve sadece 3 takım yeni sezonda futbolcularını federasyona bildirdi. Belirlenen takımlarda; Ayvalıkgücü Belediyespor: 13, Iğdır Futbol Kulübü A.Ş.: 22 ve Kuşadasıspor: 5 futbolcuyu federasyona bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol