Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK

Elazığ merkez ile ilçelerindeki okullarda 13 bin öğrencinin katıldığı Yetenek Testi sonucunda 750 gencin yetenekli olduğunu belirlediğini ve bu gençlerin eğitimlerine başlanacağı açıklandı.
 Atletizm il Temsilcisi Mustafa Cihan, yetenekli olan gençlerin temel eğitimlerine başlanacağını belirterek şunları söyledi.

Okullarımızda ki kız ve erkek öğrenciler arasında yapılan yetenek testlerinin sonucunda 452’si merkezde 250 si ilçelerde olmak üzere 752 öğrenci temel eğitime alınacaklar. Bu öğrencilerimiz temel eğitimlerinin ardından yeteneklerine bağlı olarak branşlara ayrılacak ve bu branşlarda yapılacak olan çalışmalar ile kendilerini geliştirmeye başlayacaklar.  Bizlerin amacı bu gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve branşlarında katılacakları yarışmalar ile gelişmelerini artırarak Türk sporuna kazandırmak olacak. Gerçekten geçen yıl yaptığımız taramalarda çok yetenekli öğrenciler tespit etmiştik. Şimdi elde ettiğimiz sonuçlar ile bunların gelişimini sağlamak ve berecilerini artırmaya yöneleceğiz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol