Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

“Bizi Oyalıyorlar!”

Sivrice ilçesinde inşa çalışmalarına başlanan Su Sporları ve Adrenalin Merkezi'nin inşası tüm hızıyla devam ederken, Sivricespor Kulüp Başkanı Fethi Ahmet Yetik, Sentetik Saha İhalesini alan firmanın verdiği sözleri tutmadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.
Sivrice’de 21 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Su Sporları ve Adrenalin Merkezi ve Sivrice Spor Kompleksi’nin inşa çalışmalarında sona yaklaşılırken, 1 Adet Kapalı Spor Salonu, 1 Adet Nizami Sentetik Saha, Açık Basketbol ve Voleybol Sahası’nın bulunduğu kompleks tamamlandığında hem ilçeye hem de bölgeye uzun yıllar hizmet etmesi bekleniyor.

*EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Elazığ 1. Amatör Küme'de mücadele eden Sivricespor'un Kulüp Başkanı Fethi Ahmet Yetik, Su Sporları, Adrenalin Merkezi ve Sivrice Spor Kompleksi’nin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek;
“Sivrice’de yıllardır mücadele verdiğimiz Sivrice Spor kompleksi ilçemizde meydana gelen büyük deprem sonrası konut yapımıyla birlikte projeye dahil edildi. Burada emeği geçen sayın bakanımız Muharrem Kasapoğlu, sayın vekilimiz Zülfü Demirbağ, Sayın Gençlik ve Spor il müdürümüz Abdulsamet Eren ve diğer emeği geçen herkese ilçem ve spor gençliği adına teşekkür ederim.” dedi.

*VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR

Başkan Yetik kulüp olarak yaşadıkları ekonomik sıkıntıları defalarca dile getirmelerine rağmen yüklenici firmanın aradan 5 aydır Sivrice Sentetik Sahası’nı tamamlamadığını ve Karakaya inşaatın kendilerini oyaladığını belirtti.

* BÜROKRASİYE TAKILAN KONULARDA DA KENDİLERİNE YARDIMCI DA OLDUK.

“Karakaya inşaat yetkilisi Halim bey bize verdiğiniz söz bu muydu?” diyen Başkan Yetik; “Spor kompleksimiz kapalı spor salonu su sporları ve sentetik saha olmak üzere ihale edilip bu ihalede kapalı spor salonu ve su sporları ihalesini alan firma ciddiyetle işini tamamlamak üzereyken sentetik saha ihalesini alan firma olan Karakaya İnşaat ve yetkilisi Halim beye 1. amatör küme maçları başlamadan biz Sivricespor olarak maddi imkansızlıklarımız var. Deplasmanlara gidemiyoruz. Federasyona dilekçe verdik. İlk yarı maçlarımızı deplasmanda, ikinci yarı içerde oynamak için Halim beyden ricacı olduk sahamızı yetiştirilmesi için bürokrasiye takılan konularda da kendilerine yardımcı olduk. Aradan yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen saha bitirilmedi ve biz Sivricespor olarak hala deplasmanlara gidiyoruz. Bugün yarın diyerek bizi oyaladılar. Şimdi soruyorum Karakaya inşaat yetkilisi Halim bey bize verdiğiniz söz bu muydu? Bütün mağduriyetimizi size arz etiğimiz halde. Tok insanın aç insanda haberi olmazmış.”şeklinde konuştu.

SİVRİCELİ OLARAK SPOR KOMPLEKSİMİZİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM.

Spor Tesisinin yapımını bir firmaya teslim edip inisiyatifine bırakmalarını eleştiren Başkan Yetik yetkililere seslenerek; “Denetleyin sorun ilgilenin Sivrice Spor Kulüp başkanı olarak Sivriceli olarak spor kompleksimizin takipçisi olacağım. Gerekirse ulusal basına kadar konuyu götüreceğim.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol