Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

ÇAYIR; "TEKLİFİMİZİ SUNDUK, HABER BEKLİYORUZ"

TFF 3. Lig’de yeni sezon öncesi transfer tahtasını açmak mevcuttaki dosyalarla görüşmeler yapmak üzere İstanbul’a giden Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ve kurmayları Elazığ’a döndü.

Bir hafta kadar İstanbul’da kalan başkan Çayır, kulüp idarecileri Eser Ağcabay ile Murat Ertürk, transfere engel yaklaşık 29 dosyadaki teknik adam ve futbolcularla, temsilcileriyle görüşmeler yaparak teklif sundu.

Başkan Çayır; "Alacakları olan futbolcu ailesiyle görüşmelerimizi yaptık. 29 dosya için futbolcu ve avukatlarına teklifimizi sunduk. Haber bekliyoruz."dedi.



Elazığ’a dönen heyet, dosya süreçlerinin takibini Elazığ’dan sürdürecek. Transfer yasağını kaldırmanın planlarını yapan Elazığspor, yasağı kaldırdığı takdirde kadrosuna katmayı planladığı futbolcularla görüşmelere başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol