Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

DEMİR KIZLAR NAMAĞLUP YOLUNA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ligde oynadığı dört müsabakada iki galibiyet iki beraberlik alan Demir Kızlar 6 puan ve maç eksiği ile ligde üçüncü durumda bulunuyor.

Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan takım Baş antrenörü İsmail BAYRAKTAR; Genç, tecrübeli ve çok koşan bir takıma karşı oynayacağımız bu müsabaka için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Dört haftadır ligde yenilgi görmeyen takımımız inşallah bu müsabakayı da kazanarak yenilmezlik serisine devam edecektir diye düşünüyorum.

Sakat ve eksik oyuncularımızı müsabakaya yetiştirmek için uğraşıyoruz.

26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat:13.00 de Doğukent 15 Temmuz Spor Salonunda oynayacağımız müsabakaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Dedi.

Takım Kaptanı aynı zamanda takımın başarılı kalecisi Beyza Nur Öztürk’te müsabaka öncesi yaptığı açıklamada ; Bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.

Bu sene kendi grubumuzda ve ligde Şampiyon olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Tüm hemşerilerimizden tek isteğim Şampiyonluk için çıktığımız bu yolda bizlere destek olmaları, onları yanımızda gördükçe bizim güvenimiz daha da artıyor.

Maça gelen taraftarlarımıza galibiyeti hediye edeceğiz dedi.

Teşekkür ederiz.

Tüm halkımızın da bildiği gibi kendi yetiştirdiğimiz alt yapı sporcularımızla onurlu mücadelemize devam ediyoruz.

Kulüp olarak çok zor şartlarda içinde olmamıza rağmen Süper yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Bunda aslan payını her maçta özveriyle mücadele eden sporcularıma veriyorum.

Yine önümüzdeki hafta arka arkaya oynayacağımız Artvin ve Gaziantep deplasmanları için destek sağlayan başta ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Gökhan ELGİN’E ve Yönetim Kuruluna şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol