Öne Çıkanlar 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA PERİLER EVİNDE KAYBETTİ MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

DİRİLİŞ BAŞLASIN! 0-2

TFF 3.Lig 1.Grubun 9. Haftası’nda Edirnespor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

TFF 3.Lig’de ikinci sezonunu geçiren ve aldığı sonuçlarla inişli çıkışlı bir grafik çizen bordo-beyazlılar, deplasmanda haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Bu sezon ligin 2. haftasında deplasmanda Yomraspor’u 1-0 mağlup eden Ramazan Çelik’in öğrencileri, söz konusu karşılaşmanın ardından dış sahada galibiyet alamadı.

TFF 3.Lig 1.Grubun 9. Haftası’nda ise Edirnespor’u deplasmanda Mesut Saray ve Ömer Faruk Sezgin’in golleriyle 2-0 mağlup eden Temsilcimiz Elazığspor, 3 hafta sonra galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

*MESUT VE ÖMER FİLELERİ HAVALANDIRDI

Saat 14:00’te 25 Kasım Stadyumu’nda oynanan ve Muğla C Klasman Hakemleri’nden Tayfun Sarı’nın düdük çaldığı karşılaşmaya iyi başlayan Bordo-Beyazlılar 37. Dakika’da Mesut Saray’ın golüyle 1-0 öne geçerken bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirlerdi. 2.Yarı’da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor 71.Dakika’da Ömer Faruk Sezgin’in golüyle sonuca gitti. 

*ELAZIĞSPOR PUANINI 13’E YÜKSELTTİ

Alınan bu sonucun ardından Edirnespor 6  puanda kalırken, zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmayı başaran Temsilcimiz Elazığspor ise puanını 13'e yükseltti. Bordo-Beyazlılar Ligin 10. Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol