Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ MERKEZ VE İLÇELERDE KAPALI SPOR SALONU İNŞA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Merkez ve İlçe Belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilen son üç yıl içerisinde ilimize kazandırılan spor yatırımları kapsamında İl Merkezinde, İlçelerde ve Beldelerimizde olmak üzere Gençlik Spor yatırımları devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Daha önce dört ilçemizde; Kovancılar, Karakoçan, Arıcak ve Keban ilçelerimizde spor salonlarımızın büyük bakım ve onarımları yapılmıştı. Şimdi ise 6 ilçemizde sıfırdan Gençlik ve Spor bakanlığı toplu yatırımı kapsamında yapmış olduğumuz yatırımlar ile 6 ilçemizde spor salonu inşa çalışmaları 2023 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanmakta.

Böylelikle 10 ilçemiz spor salonuna kavuşmuş olacaktır. Emeği geçen başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman Beye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza şehrin gençlik ve sporu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol