Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Elazığspor hakem hatalarına isyan etti

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Elazığspor geçtiğimiz Pazar günü oynanan Yomraspor karşılaşmasında rakip takımın attığı gol ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada pozisyonun "Ofsayt"olduğunu dile getiren Bordo Beyazlı ekip hakem hatalarından dert yanarken bundan sonra daha adil ve tarafsız bir yönetim beklediklerini açıkladı.
İşte o açıklama!

“Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Yomraspor müsabakasında rakip takımın 56.dakikada attığı gol ofsayt olmasına rağmen karşılaşmanın hakemleri tarafından geçerli sayıldı ve sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık. Gerek geçen sezon gerekse bu sezon birçok müsabakada hakem hatalarıyla karşı karşıya kalan kulübümüz, bundan sonraki müsabakalarda daha adil ve tarafsız bir şekilde maçların yönetilmesini beklemektedir. Kamuoyuna saygılarımızla…”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol