Temsilcimiz Elazığspor’da iç transferde önemli bir gelişme yaşandı. Takım kaptanı Ercan Coşkun, kulüple olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Deneyimli savunma oyuncusu, uzatma kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Mücadelemiz bitmedi, hedefimiz belli: Hep birlikte o kupayı kaldıracağız.”dedi.
“ŞAMPİYONLUK SÖZÜM VAR”
Elazığspor formasıyla mücadele etmeye devam edeceğini vurgulayan Kaptan Ercan, taraftarlara seslenerek şunları söyledi:
“Bu şehirde camiaya, taraftarlara şampiyonluk sözüm var. Formasını giydiğim bu büyük kulüp için sonuna kadar savaşmaya devam edeceğim. Mücadelemiz bitmedi, hedefimiz belli: Hep birlikte o kupayı kaldıracağız.”
Takım arkadaşlarına ve taraftara birlik çağrısı yapan tecrübeli futbolcu, Elazığspor’un başarıya aç olduğunu ve bu sezon bunu gerçekleştirmek için çok daha güçlü olacaklarını vurguladı.
“ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ DEVAM”
Ercan Coşkun mesajının sonunda, şehrin ve takımın yeniden ayağa kalkma döneminde olduğunu belirterek: “Şimdi daha güçlü bir şekilde devam.” ifadelerini kullandı.